Szülői szerep, avagy mindenki másképp rontja el - én éppen így :

Anyja lettem

Anyja lettem

Orrcsont pipa, nyakiredő rendben, és talán kisfiú...

2013. november 17. - buanna
Orvosommal való megnyugtató legutóbbi találkozásunk alkalmával megkaptam a további teendők listáját. A 12. heti ultrahang ezek közül az első, majd ha itt minden okés, akkor ezt kell követnie egy rakás egyéb vizsgálatnak, amivel nem traktálnék senkit, mert nem érdekesek egyáltalán :) Ami annál inkább közlésre méltó, az az előbb említett UH.

Csütörtökön (nov. 14.) voltunk, megdöbbentő volt a látvány! Ott láttuk a kis kölyköt, mocorott, forgolódott ide-oda, kis keze, lába, feje is egyértelműen kivehető volt. Fantasztikus! És mindez az én pocakomon és súlyomon még nem is látszik. Habár ez már nem sokáig lesz így. Szóval. A baba egészséges az eddigiek alapján. A szonográfus (ő végzi az ultrahangos vizsgálatot) rögtön kiszúrta az orrcsontot, ami azért megnyugtató, mert az orrcsont hiánya utalhat pl. a Down-kórra. Szintén elsősorban az említett betegség miatt fontos a nyaki redő vizsgálata, aminek a normál értékes max. 3 mm. A mi kicsikénké 1,63 hál' Istennek :) 

Nos, most pedig dobpergés...az első ultrahang szerint gyerekünk neme KISFIÚ! Persze ez még nem 100%, ám legközelebb, azaz december elején már biztos választ kaphatunk majd erre. És hogy mi lesz a neve? Eddig a Benedek tűnik a legesélyesebbnek. Ám szívesen veszünk javaslatokat :) 

Itt láthatjátok háttal, oldalt fekve az én kisfiamat:



Időközben már terjednek a hírek is, eltelt ugyanis a kritikus időszak, véget ért az első trimeszter, tehát most már akár a Blikk is megírhatja címlap sztoriként: Babát várok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anyjalettem.blog.hu/api/trackback/id/tr896548395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Cseh 2013.11.30. 21:05:46

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Gábor Cseh 2013.11.30. 21:06:53

Gábor... Egyértelműen Gábor legyen... Baky te mit gondolsz? :D
süti beállítások módosítása